Aktuelnosti

SOSO Mladost plusonline_0_1280x1280

U skladu sa stručnim uputstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Škola za osnovno i srednje obrazovanje “Mladost” uradila je operativni plan organizacije vaspitno – obrazovnog rada za ovu školsku godinu.

Direktorka Vesna Todorović kaže da su roditelji popunjavali anketu i izražavali mišljenje kako žele da njihova deca prate nastavu. Za nastavu na daljinu izjasnilo se 20% roditelja, a ostali su se odlučili za neposredan rad u školi. S obzirom da imaju mali broj učenika, nastava u školi je organizovana u skladu sa propisanim merama prevencije.

Kada je u pitanju nastava na daljinu direktorka škole “Mladost” objašnjava da je teško organizovati je, s obzirom da je komunikacija sa učenicima specifična. Zbog toga se učenicima uglavnom šalju štampani materijali ili se komunicira telefonom.

Od početka nove školske godine, direktorka Vesna Todorović ističe da u školi nije bilo problema, deca nose maske, higijena je na visokom nivou i zadovoljni su odgovornošću i roditelja i učenika i zaposlenih.

Vest preuzeta sa portala “Plus Onlajn”

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

X