Актуелности

vakcina

Да би користили ову услугу на Порталу еУправа грађани не морају да буду регистровани корисници. Након попуњавања упитника добија се СМС и имејл потврде. У сваком тренутку је могуће обрисати или изменити исказано интересовање.

Од четвртка креће и контакт центар путем којег ће грађани моћи такође да искaжу интересовање за вакцинисање против Covida-19.

Упитник се може попунити и за ближе чланове породице. Потребно је навести њихове податке и оставити контакт. Уколико члан породице, за којег попуњавате услугу, нема мобилни телефон или имејл, можете навести свој.

Како да попуните упитник?

  • Да бисте исказали интересовање и попунили упитник кликните на дугме ”Покрени услугу”.
  • Након тога потребно је да попуните формулар и наведете тражене податке.
  • Имејл и контакт телефон је неопходно да оставите, како бисмо могли после да ас контактирамо и јавимо термин вакцинације.
  • Можете да одаберете било који тип вакцине за који је Агенција за лекове и медицинска средства (АЛИМС) потврдила безбедност, ефикасност и квалитет, или можете да одберете жељеног произвођача вакцине (једног или више).
  • Након што успешно попуните упитник на имејл и путем СМС поруке добићете потврду са детаљима.
  • Након што искажете интересовање, путем имејла и СМС-а обавестићемо Вас о термину и месту вакцинације у зависности од приоритета имунизације који дефинише Инситут за јавно здравље „Др Милан Јовановић Батут“.

Оставите коментар

Ваша e-mail адреса неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

X