Aktuelnosti

vakcina

Da bi koristili ovu uslugu na Portalu eUprava građani ne moraju da budu registrovani korisnici. Nakon popunjavanja upitnika dobija se SMS i imejl potvrde. U svakom trenutku je moguće obrisati ili izmeniti iskazano interesovanje.

Od četvrtka kreće i kontakt centar putem kojeg će građani moći takođe da iskažu interesovanje za vakcinisanje protiv Covida-19.

Upitnik se može popuniti i za bliže članove porodice. Potrebno je navesti njihove podatke i ostaviti kontakt. Ukoliko član porodice, za kojeg popunjavate uslugu, nema mobilni telefon ili imejl, možete navesti svoj.

Kako da popunite upitnik?

  • Da biste iskazali interesovanje i popunili upitnik kliknite na dugme ”Pokreni uslugu”.
  • Nakon toga potrebno je da popunite formular i navedete tražene podatke.
  • Imejl i kontakt telefon je neophodno da ostavite, kako bismo mogli posle da as kontaktiramo i javimo termin vakcinacije.
  • Možete da odaberete bilo koji tip vakcine za koji je Agencija za lekove i medicinska sredstva (ALIMS) potvrdila bezbednost, efikasnost i kvalitet, ili možete da odberete željenog proizvođača vakcine (jednog ili više).
  • Nakon što uspešno popunite upitnik na imejl i putem SMS poruke dobićete potvrdu sa detaljima.
  • Nakon što iskažete interesovanje, putem imejla i SMS-a obavestićemo Vas o terminu i mestu vakcinacije u zavisnosti od prioriteta imunizacije koji definiše Insitut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

X